Ortodòncia i Ortodòncia invisible

Ortodòncia i Ortodòncia invisible

L’Ortodòncia és una branca de l’Odontologia, que s’especialitza en el diagnòstic, prevenció i tractament de les irregularitats dentofacials o mala oclusió (mala mossegada). Persegueix la perfecta col·locació de les dents, amb els seus beneficis estètics i de salut, així com la normal coordinació dels maxil·lars, aconseguint una harmonia facial. Dents sanes que funcionen bé, i una cara equilibrada que agrada al que la contempla, repercuteixen en l’autoestima del pacient, i en la seva acceptació social.

S’empra en nens i adolescents perquè estan en ple creixement de l’esquelet i en recanvi dentari, podent-se per això actuar sobre ambdues estructures. Una vegada acabat el creixement, només es pot actuar sobre les dents. En les dones es considera la fi del creixement cráneofacial als 15 anys i en els homes als 19 anys.

Encara que es pot emprar a qualsevol edat, l’ortodòncia és capaç de corregir la mala posició de les dents per aconseguir una boca saludable. Un bonic somriure il·lumina el rostre i el fa més atractiu.

Actualment, existeixen 3 tipus d’Ortodòncia:
Convencional, Estètica i Invisible

L’estètica dental està íntimament lligada a la posició correcta de les dents. Per això, disposem de tractaments correctius d’ortodòncia dental, on en molts casos podem recórrer al ús de brackets estètics, menys visibles i a arcs més ergonòmics, de manera que el tractament d’ortodòncia és més ràpid i permet la correcció dental en l’edat adulta de manera més senzilla.

L’Ortodòncia Invisible suposa un enorme salt qualitatiu en el que concerneix a la qualitat de vida per al pacient. Els avantatges de l’ortodòncia invisible enfront de la tradicional són inqüestionables:

  1.  Aparells transparents, pràcticament invisibles.
  2.  Molt còmodes, eviten les nafres i rascades.
  3.  Aparells extraïbles: uns aparells d’ortodòncia amb un disseny compacte que permet al pacient treure-se’ls per acudir a reunions o cites, menjar, beure o raspallar-se les dents.

Això és l’ortodòncia invisible: un tractament revolucionari que soluciona tots els inconvenients dels clàssics aparells de metall.

Visiti’ns i estudiarem el seu cas sense compromís. Els avantatges d’aquest nou sistema li convenceran.

Centre Dental Cise - Figueres | Ortodòncia invisible