Salut dental

El nostre compromís amb vostè

L’any 1989 neix el nostre Centre Dental a Figueres (a Barcelona des de 1974) i, amb ell, una nova manera d’anar al dentista, una clínica que potencia el tracte humà per damunt de tot i amb un servei integral que reuneix a totes les especialitats dentals en una sola clínica.

Avui, més de quaranta anys després, seguim al costat dels nostres pacients complint el compromís adquirit amb ells d’oferir totes les possibilitats existents perquè puguin gaudir d’un somriure bonic i sa.

L’aposta de Centre Dental CISE per la prevenció i l’atenció personalitzada es materialitza garantint als nostres pacients l’última tecnologia en tot el referent a equips i materials odontològics, oferint un servei d’odontologia integral amb totes les especialitats: implantologia, ortodòncia, estètica dental, odontopediatria i odontologia integral. La proximitat amb els nostres pacients és una premissa elemental en la nostra filosofia de treball.

A més comptem amb professionals de renom i gran experiència que tractaran directament amb vostè i li explicaran amb detall el tractament més adequat al seu problema bucal.

Converteixi’s en un dels nostres pacients i no se’n penedirà, recuperi una correcta masticació i una estètica adequada amb el que millorarà la seva qualitat de vida. Sigui un més de la nostra gran família de pacients i posi la seva boca a les nostres mans, l’esperem!!

Una boca bonica, amb unes dents netes i cuidades no és només la nostra carta de presentació, sinó un indicador de la nostra salut.

Si la neteja bucal no és bona, les bactèries poden danyar l’esmalt dental provocant càries, taques, càlcul i fins i tot la caiguda de les dents.

En el nostre centre garantim la seva salut bucodental:

  • Revisió dental: important visitar al dentista de confiança cada 6 mesos. Vegi per què.
  • Higiene oral: Completa higiene oral professional, efectiva i imprescindible per a eliminar completament el càlcul i la placa bacteriana.
  • Cura infantil: com cuidar les dents dels més petits, a partir de quina edat, consells…
  • Recomanacions: una guia útil del què cal fer i evitar en qüestió de salut dental.