Centre Dental Cise - Figueres | Blog

Blog

Què és la odontopediatría? La odontopediatría o odontologia infantil és la branca de l’odontologia encarregada de cuidar la salut bucal dels nens i nenes. També s’encarrega de detectar possibles anomalies en la posició de les dents per a enviar al ortodoncista i de fer un tractament restaurador en cas de necessitar-lo. Quines diferències hi ha
+ Read More

L'estètica dental a Figueres, com el seu nom el suggereix, cobreix tot allò que tingui a veure amb la bellesa, l'estètica o l'embelliment de les seves dents, en les seves molt diferents formes i possibilitats. En aquest camp odontològic, existeixen diversos tractaments per a embellir el somriure, d'entre els quals destaquen tres: carillas dentals, emblanquiment dental i fundes o corones de zirconio.

La ortodoncia es una rama de la Odontología que se especializa en el diagnóstico, prevención y tratamiento de las irregularidades dentofaciales o mala oclusión (mala mordida). Persigue la perfecta colocación de los dientes, con sus beneficios estéticos y de salud, así como la normal coordinación de los maxilares, consiguiendo una armonía facial.