Diagnòstic tecnologia 3D

Centre Dental Cise compta amb tecnologia de diagnòstic en 3D.

El diagnòstic tridimensional serveix per a tenir una imatge perfecta dels ossos, les genives i les dents del nostre pacient.

Abans d’incorporar la tecnologia de Diagnòstic en 3D a les nostres instal·lacions, els nostres pacients havien d’acudir a un centre radiològic extern per a poder realitzar aquestes proves.

Això allargava el procés de diagnòstic. Amb la incorporació d’aquesta tecnologia, el mateix dia el pacient és diagnosticat, la qual cosa escurça sensiblement els terminis i agilitza el tractament.

Els nostres pacients reben així un millor servei, més còmode i ràpid.

Les imatges 3D atorguen una eina eficaç per a diagnosticar casos d’odontologia d’una forma més ràpida i precisa, garantint així que les recomanacions del tractament s’ajustin a les necessitats dels pacients.

Gràcies al diagnòstic en 3D, el dentista pot conèixer detalladament l’estat de cada peça dental, valorar la quantitat i qualitat d’os necessària per a intervenir… El major avantatge del diagnòstic 3D és que no dóna lloc a sorpreses ja que permet planificar de forma més efectiva la intervenció.

Odontologia 3D | Centre Dental Cise