Catàleg corporatiu

En aquesta secció deixem a la seva disposició el nostre catàleg corporatiu, que podrà consultar i fins i tot descarregar per estar al dia de tota la informació referent al nostre centre.

La nostra història, tractaments i serveis que realitzem, la nostra filosofia i missió social, entre d’altres, així com també els elements diferencials de Centre Dental Cise. Tot a un sol clic.

En efecte, portem + de 40 anys al servei de la Salut bucal, mantenint com a segells d’identitat la Confiança i la Integritat, vasta Experiència, Professionalitat i Honestitat, i Proximitat. Ens preocupem pel què vostè realment necessita… La seva Salut, el més important per a vostè i per a nosaltres!

Aportem com a valors afegits una simbiosi perfecta entre dentista i protètic, servei de dents en unes hores, vehicle de cortesia gratuït, servei de sedació conscient especialment indicat per a pacients a qui la visita al dentista pressuposi una pressió afegida i, com a element diferencial de la resta de clíniques dentals de la zona, tecnologia d’avantguarda, inclós el TAC-3D el qual gairebé cap clínica dental de la zona disposa d’ell.

Esperem que sigui del seu interès!