Catàleg corporatiu

En aquesta secció deixem a la seva disposició el nostre catàleg corporatiu, que podrà consultar i fins i tot descarregar per estar al dia de tota la informació referent al nostre centre.

La nostra història, tractaments i serveis que realitzem, la nostra filosofia i missió social, entre d’altres, així com també els elements diferencials de Centre Dental Cise. Tot a un sol clic.

En efecte, portem + de 40 anys al servei de la Salut bucal, mantenint com a segells d’identitat la Confiança i la Integritat, vasta Experiència, Professionalitat i Honestitat, i Proximitat. Ens preocupem pel què vostè realment necessita… La seva Salut, el més important per a vostè i per a nosaltres!

Aportem com a valors afegits una simbiosi perfecta entre dentista i protètic, servei de dents en unes hores, vehicle de cortesia gratuït, servei de sedació conscient especialment indicat per a pacients a qui la visita al dentista pressuposi una pressió afegida i, com a element diferencial de la resta de clíniques dentals de la zona, tecnologia d’avantguarda, inclós el TAC-3D el qual gairebé cap clínica dental de la zona disposa d’ell.

Esperem que sigui del seu interès!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.