45 anys repartint somriures

45è Aniversari | Centre Dental Cise

2019 és un any important per al nostre centre. Un any més al teu servei, un any més oferint el millor de nosaltres… un any més i ja en sumem 45!

Bufem espelmes! 45è aniversari de Centre Dental Cise

Els inicis, a l’Eixample de Barcelona

Centre Dental Cise compleix 45 anys de vida amb una trajectòria que avala des que el 1974 va ser la seva primera seu a l’Eixample de Barcelona, al carrer Provença. Ja fa més de 30 anys que la Clínica es va instal·lar a Figueres i des d’aleshores la combinació de l’atenció i proximitat d’una clínica tradicional familiar amb les noves tecnologies del segle XXI defineixen el servei que ofereix CISE a la capital de l’Alt Empordà.

De Barcelona a l’Alt Empordà

Els inicis de CISE a Figueres es remunten a l’any 1989, quan les ganes d’expandir-se i millorar dia rere dia van dur els seus fundadors a obrir una segona clínica dental a Figueres, al carrer Vilallonga.

Enamorats de l’Alt Empordà, l’any 1992 van decidir traspassar la clínica de Barcelona i concentrar totes les seves il·lusions i energies al carrer Vilallonga. Actualment s’ha sumat al projecte familiar la segona generació per tal de donar suport a un equip de professionals que formen part de la plantilla des de l’inici de la clínica.

Centre Dental Cise | 45è aniversari

I va néixer CISE!

Fa més de 5 anys que CISE es troba en un nou emplaçament privilegiat: la tercera planta de l’edifici CISE –Centre Internacional de Salut de l’Empordà- posant a l’abast del pacient un millor preu, comoditat, sense problemes d’aparcament i a tan sols 100 metres del transport públic i a 5 minuts de l’estació de l’AVE.

El canvi va suposar una gran millora de les instal·lacions per poder donar un millor servei, mitjançant una infraestructura que el converteix en un dels centres dentals més avançats en implantologia i pròtesis dentals de tot l’Alt Empordà.

Centre Dental Cise | 45è aniversari

45 anys després….

La qualitat i el tracte personalitzat segueixen sent la base del nostre treball.

La confiança, la integritat, l’honestedat i la professionalitat així com la proximitat vers el pacient defineixen el compromís de Centre Dental Cise perquè aquest se senti al màxim de ben atès.

Centre Dental Cise | 45è aniversari

I tot gràcies a vosaltres!

Perquè formeu part del nostre aniversari. Els nostres pacients i amics, que han confiat i confien en nosaltres, ens han fet créixer. Així que, per tots vosaltres, el nostre més gran i sincer agraïment. Seguim caminant junts, seguim repartint somriures i, com no, seguirem bufant espelmes. Per molts anys Centre Dental Cise!

Centre Dental Cise | 45 anys dibuixant somriures