Odontopediatria

La odontopediatria és l’especialitat de l’odontologia que tracta la cura oral preventiva i terapèutica de nens i adolescents.

És fonamental que el nen confiï en el seu dentista, que l’experiència sigui des d’una primera edat positiva, gens traumàtica, gairebé com un joc… només així s’aconseguirà perdre tota por al dentista.

La Societat Espanyola d’Odontopediatria recomana una primera visita al odontopediatra quan s’hagi completat l’erupció de les 20 peces que componen la primera dentició, aproximadament als 3 anys d’edat.

En anar creixent, apareixen els problemes més comuns pel que fa a la salut bucal en els nens: càries, afectacions dentals per traumatismes i alteracions en el creixement i desenvolupament bucodental.

Nens, preadolescentes i adolescents necessiten diferents enfocaments en el tracte, guiant el seu creixement i desenvolupament dental i ajudant a evitar futurs problemes dentals.

A Centre Dental Cise comptem amb personal amb formació especialitzada i amb experiència en el tracte dels nostres petits pacients.

Odontopediatria | Centre Dental Cise