Consulti’ns

Centre Dental Cise vol ser el seu centre de confiança. Per a això millorem la nostra accessibilitat a través d’aquesta secció de consultes on line.

Faci’ns arribar qualsevol dubte sobre salut o estètica bucodental tant d’adults com de nens, preguntes sobre tractaments, problemes, curiositats… a través de la nostra web. Respondrem en un màxim de 48 hores. El seu correu electrònic no apareixerà publicament en el web.


  Centre Dental Cise informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d'aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d'acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d'aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t'informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d'email màrqueting), garantint l'empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@centredentalcise.com. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.  Consultes rebudes

  LEPAGE

  Composite dent de devant cassé

  Bonjour Mn Lepage,

  Tout d’abord un grand merci pour nous contacter!

  Avez-vous une dent cassée de devant? Je comprends qu’il s’agit d’une couronne en composite? Dans notre cabinet dentaire on travaille le composite, alors il s’agirait de réaliser un premier rendez-vous tout à fait gratuit avec notre spécialiste en prothèse.

  Est-ce-que le prochain mardi 8 Juin au matin vous irait bien avoir ce premier rendez-vous?

  En attente de vos commentaires, récevez nos salutations les plus sincères,

  HERVÉ DELISLE

  Bonjour,
  Je viens de perdre une incive : 2eme basse gauche
  On me conseille un bridge collant
  Vous m’avez déja donné une estimation du coût, est ce un bridge en céramique ?
  J’aimerais savoir combien de fois j’aurais à aller à Figueras, et la durée de l’intervention?
  Quelle serait la date de l’opération ?
  J’ai fait une radio panoramique, souhaitez vous que je vous l’envoie ?
  Je vous remercie d’avance de vos réponses

  Bonjour Mn Delisle,

  En éffet dans notre cabinet dentaire on réalise des prothèses métallo-céramiques. S’il s’agit de reáliser un bridge en métal-céramique environ seront 5 ou 6 visites normalment, car il faut faire prise d’empreintes pour la prothèse provisoire , pose de celle-ci, prise d’empreinte pour la prothèse définitive et en dernier faire la pose de la prothèse définitive.

  Je vous conseille de réaliser un premier rendez-vous tout à fait gratuit dans notre cabinet, et comme cela si cela vous intéresse on peut organiser avec exactitude le nombre de visites, durée, entre autres. Notre spécialiste en prothèse vient tous les mardis, est-ce-que cela vous irait bien un mardi matin?

  En attente de vos commentaires, récevez nos salutations les plus sincères,

  YURI

  Hola, em podríeu fer pressupost aproximat per a dos implants i dos extraccions?
  Gràcies.

  Bon dia,

  Gràcies per la seva consulta!

  La primera visita és totalment gratuïta en el nostre centre. Aquesta inclou una radiografía de tota la boca, anomenada “ortopantomografia” la qual també és gratuïta, ja que ens serveix com a suport digital per tal de poder fer un bon diagnòstic i el conseqüent pressupost 100% real. Aquesta primera visita ens permet conèixer qué és el que realment necessita cada pacient.

  No obstant per donar-li un rang de preus per fer-se una idea, les extracccions oscil.len entre 70€ i 210€ (segons si precisen cirurgia o no, i en el cas que la requereixin,  quin tipus de cirurgia).

  L’especialista en implants, prótesis i cirurgià ve tots els dimarts de 10h a 21h, pel proper dimarts dia 18 de Maig em queda la darrera hora lliure les 20h, li aniria bé venir a fer aquesta primera visita totalment gratuïta i sense cap compromís per part seva?

  A l’espera dels seus comentaris, rebi una cordial salutació!

  Comunicat important de Centre Dental Cise en relació amb el virus Covid-19