Formació

No hi ha riquesa com el coneixement, no hi ha pobresa com la ignorància

Centre Dental Cise participa activament en la formació, tant dels seus especialistes com de tercers.

El major propòsit dels nostres cursos i jornades no és altre que impartir-los de la manera més amena, propera i didàctica possible, tots aprenem de tots!

Al mateix centre disposa d’una aula especialment dedicada per aquesta activitat, en la que s’imparteixen cursos tant teòrics com pràctics a altres professionals, sobre les diferents especialitats i diplomatures en què estan titulats, així com jornades i xerrades tècniques destinades a professionals.

Tanmateix estem estudiant la possibilitat d’adaptar aquestes a pacients i públic en general en un futur immediat.

A través d’un circuit tancat de televisió, es poden veure a l’aula les imatges de la pràctica de cirurgia que està duent a terme el doctor en el seu gabinet dental en temps real. Més tard, els assistents al curs tenen la possibilitat de comentar amb el pacient les experiències viscudes durant l’operació.

El coneixement et donarà l'oportunitat de marcar una diferència

Si és un professional del sector i vol estar informat sobre els cursos que periòdicament s’organitzen o bé vol proposar un tema a tractar, ompli el següent formulari.

Informació bàsica sobre el tractament de dades - Reglament (UE) 2016/679

Centre Dental Cise informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d’aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@centredentalcise.com. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.