Periodòncia

La Periodòncia és l’especialitat de l’odontologia que es dedica a la salut de les genives per prevenir la gingivitis i altres malalties. La paraula periodontal vol dir al voltant de la dent.

Si la geniva està sana, les dents estan fermes, garantint que compleixin correctament la seva funció de mastegar. A més, una geniva rosada i ben contornejada al voltant de les dents, influeix directament en l’estètica bucal.

Hi ha moltes persones que pateixen malalties periodontals i no ho saben perquè són indolores en els seus estadis inicials.

Les genives sense gingivitis tenen un color rosa clar, no vermell, i no sagnen mai. El sagnat és el signe més clar de gingivitis.

Si nota aquests símptomes, ha d’acudir al dentista per iniciar al més aviat possible el tractament, ja que en estadis molt avançats no hi ha més remei que extreure les dents per solucionar la infecció.

En la nostra clínica oferim diagnòstic personalitzat en cada cas, amb el seu consegüent tractament per posar fre a la situació i, posteriorment, manteniment per evitar que aquesta es torni a produir.

Periodoncia | Centre Dental Cise