Laboratori dental

De la mà del protètic dental… Joan Losilla Laboratori Dental

L’encarregat de dissenyar, elaborar, fabricar i adaptar les diferents pròtesis dentals, és el protètic dental, qui realitza el seu treball a un laboratori dental rebent les indicacions de l’odontòleg, que treballa a la clínica.

Joan Losilla - Laboratori dental

Fundat a principis dels anys 70 per Juan Losilla, col·legiat núm.2 del Col·legi de Protètics Dentals de Catalunya, qui va ser President de la Federació Espanyola de Protésicos Dentals durant gairebé 30 anys, JOAN LOSILLA Laboratori Dental és un laboratori protètic amb més de 40 anys d’experiència en el sector dental, permetent així oferir als nostres pacients la màxima qualitat en tots els seus treballs.

Pròtesi dental: una peça artesanal a la seva mida

El protètic no busca només fabricar una pròtesi, sinó que un dels seus múltiples objectius és retornar a la boca del pacient la funcionalitat perduda. La masticació, la deglució, la parla, la fonètica, la mecànica, la higiene, i l’estètica bucal i facial han de restaurar-se.

El seu treball requereix d’una gran precisió, així com d’una correcta coordinació amb la part clínica, és a dir, amb l’odontòleg. Unes poques micres poden influir seriosament en l’oclusió i per tant en la funcionalitat.

Una pròtesi dental és una obra d’art totalment personalitzada i ajustada a una boca concreta, confeccionada íntegrament a mida per a cada pacient, com si d’un orfebre d’alta joieria fabricant una joia es tractés.

Un protètic dental és un sanitari, un artesà i un artista.

Centre Dental Cise i Joan Losilla Laboratori dental: un bon equip

Darrere d’una bona clínica dental sempre ha d’haver-hi un bon equip de tècnics protètics i ceramistes. Centre Dental Cise col·labora estretament amb aquest laboratori, ja que es troben al mateix edifici, formant així un equip inseparable. En efecte, la comunicació pacient-mèdic-protètic és clau per obtenir resultats completament satisfactoris per al pacient.

Aquest laboratori col·labora amb la nostra clínica colze a colze, coneix els nostres mètodes i protocols de treball, planificant conjuntament les intervencions de cada pacient.

Joan Losilla | Centre Dental Cise
Joan Losilla

En tractar-se d’un laboratori protètic situat al mateix edifici que nosaltres, permet els millors resultats i la màxima immediatesa. Està a l’avantguarda de la tecnologia al mercat, permetent resoldre de manera brillant qualsevol problema protètic i dental. Compta amb els millors professionals tècnics, els qui interactuen de forma personal i directa amb els dentistes i facultatius de Centre Dental Cise.

Tot això, permet augmentar les prestacions dels nostres serveis i garantir una òptima qualitat en els nostres materials, cosa que molt poques clíniques dentals poden dir. Oferint així uns temps de lliurament extremadament ràpids, reparacions en 1 hora, preus molt competitius, i tot sempre amb un servei i una qualitat impecables.