Pròtesis

Centre Dental Cise és un dels pocs centres que compta amb l’estreta col·laboració d’un protètic dental, professional encarregat de dissenyar, elaborar, fabricar i adaptar les diferents pròtesis dentals, aparells d’ortodòncia amovibles i fèrules, qui realitza el seu treball en un laboratori dental rebent les indicacions de l’odontòleg, que treballa en clínica.

Es tracta del Sr. Joan Losilla, protètic amb més de 40 anys d’experiència, qui estigués durant 30 anys al capdavant de la Federación Española de Protésicos Dentales.

El seu objectiu: retornar la funcionalitat perduda, masticació, deglució, parla, fonètica, mecànica, higiene, estètica bucal i facial.

Una pròtesi dental és una obra d’art totalment personalitzada i ajustada a una boca concreta, confeccionada íntegrament a mida de cada pacient, com si d’un orfebre d’alta joieria fabricant una joia es tractés.

Joan Losilla | Centre Dental Cise
Joan Losilla

Centre Dental Cise li ofereix els beneficis de col.laborar rigurosament amb un protètic proper, vinculat a la clínica i amb una vasta i dilatada experiencia. Èxit assegurat a les rehabilitacions protètiques!

És un sanitari, un artesà i un artista al seu servei.