Dents en unes hores!

Des de fa algun temps, i gràcies als avanços de l’odontologia moderna, qualsevol persona portadora de pròtesi removible o amb dents molt deteriorades té la possibilitat de disposar de dents fixes en un sol dia.

En una sessió es col·loquen els implants dentals, que seran les noves arrels de les dents. A continuació, es fixaran les dents als implants posats unes hores abans.

Ajudats per la cirurgia guiada i atraumàtica, no són necessaris talls de bisturí, per la qual cosa les molèsties seran molt tènues i la recuperació del pacient serà en temps rècord. El pacient recupera la funció masticatòria immediatament, es col·loquen les dents fixes, aconseguint una estètica superior.

Són els denominats implants de càrrega immediata, que es col·loquen en tan sols 4 passos:

  • Prenem mesures de la seva boca.
  • Confeccionem una fèrula quirúrgica.
  • Col·loquem els implants dentals.
  • I finalment col·loquem les dents fixes

Aquest tipus de tècnica d’implantologia tan avançada requereix d’odontòlegs cirurgians extremadament experimentats i amb un gran bagatge en coneixements específics, així com d’una simbiosi perfecta entre Odontòleg i Protètic.

Confiï en Centre dental Cise, els nostres professionals tenen àmplia experiència en col·locació d’implants de càrrega immediata, a més d’una estreta relació amb el professional protètic, facilitada per la proximitat del laboratori protèsic ubicat en el mateix edifici. Les seves dents en solament unes hores, sense dolor i sense postoperatori!

Servei de càrrega inmediata d’implants en apenes unes hores, perqué la boca no espera!

Dents en unes hores | Centre Dental Cise