La teva clínica dental a Figueres

Si busques una clínica dental a Figueres, Centri Dental Cise és la solució que estaves buscant. Som una clínica dental amb tots els especialistes i cobrim tots els tractaments en el mateix centre.

El nostre compromís és combinar l’excel·lència dental amb la calidesa humana, la simpatia, el bon tracte al pacient i la cerca contínua de les millors solucions per als nostres pacients, oferint sempre un resultat excel·lent.

Quan visitis la teva clínica dental a Figueres, trobaràs un ambient molt agradable, amb l’última tecnologia i instal·lacions amb acabats de màxima qualitat.

Clínica dental en Figueres

 

QUÈ OFEREIX LA NOSTRA CLÍNICA DENTAL A FIGUERES?

Cobrim totes les especialitats, disposem d’especialistes amb bona reputació en el món de l’odontologia i amb molts anys d’experiència en: implants dentals, ortodòncia, periodoncia, endodòncia, estètica dental, etc.

Visita’ns i ho comprovaràs!

En Centre Dental Cise t’oferim tractaments d‘estètica dental que disposen de la més avançada tecnologia en disseny digital de somriures 3D, perquè gaudis del somriure que sempre has desitjat.

A més, si et poses nerviós en venir al dentista o disposes de poc temps, t’oferim la solució: la sedació conscient.

Pregunta’ns i t’assessorarem.

Clínica dental en Figueres

En Centre Dental Cise tenim un equip de professionals units per una mateixa visió de l’odontologia, que desenvolupem en la nostra clínica dental a Figueres.

El nostre gran equip humà és sens dubte el més destacat: excel·lents persones humanes amb altíssima formació, especialització clínica i acadèmica.

Comunicat important de Centre Dental Cise en relació amb el virus Covid-19