Final Torneig CDC 2019

I ja en van tres!!

El passat dissabte 13 de Juliol va tenir lloc el tercer torneig de golf d’aquest any.

La jornada no podia començar millor: entrega de Welcome Packs a cadascuns dels participants.

Però el final del dia va ser encara més especial: sorteig entre tots els participants de creuer pel Mediterrani en motiu del  45è aniversari de Centre Dental Cise.

I per què no un toc d’humor?

Una entrega de trofeus ben especial: premi a guanyador masculí, a guanyadora femenina i… al primer de la cua!! Sí, sí, el participant amb menys punts també es va endur un record ben especial.

Entre les 8 i les 10h del matí es van anar succeint les sortides a camp. Els participants van anar acabant entre les 13 i les 15:30h.

I en acabat: entrega de premis!! I quins premis!

Sorteig de pernils, Green Fee gratuïts, entrega de trofeus, obsequi d’irrigador bucal…

I per tots els guanyadors, a banda dels trofeus, entrega de xecs regal, entre 200 i 300€ a descomptar  en tot tractament dental. I, per últim, el moment que tothom estava esperant: sorteig del creuer entre tots els participants dels 3 tornejos Centre Dental Cise d’aquest any 2019 en ocasió del nostre 45è. Aniversari.

Una gran experiència, un dia perfecte envoltats de gent 10

Sens dubte, un esdeveniment a repetir.

Des de Centre Dental Cise volem donar les gràcies a l’organització, a TorreMirona Golf Club, a tots els participants, clients, amics i establiments col·laboradors. Entre tots hem aconseguit que un torneig de golf es converteixi en una trobada d’amics, amb premis i molts somriures.

Comencem a pensar ja en properes edicions de Torneig de Golf Centre Dental Cise… ens acompanyes?