Centre Dental Cise signa un Conveni de Col·laboració amb Torremirona Golf Club

Centre Dental Cise signa un Conveni de Col·laboració amb Torremirona Golf Club

El passat dimarts 27 de Març, la gerència de Centre Dental Cise va signar un Conveni de Col·laboració amb Torremirona Golf Club de Navata per oferir als seus membres unes condicions avantatjoses, tant per a ells com per els seus familiars més propers.

El golf és un esport molt arrelat a la nostra terra. I té molt a veure amb l’entorn privilegiat del nostre Empordà. Practicar golf envoltat de paisatges tan diversos i de tanta bellesa, entre mar i muntanya, és un autèntic luxe.

A Centre Dental Cise ens apassiona el golf, però sobretot tenir l’oportunitat de fomentar l’esport i la salut bucal. Gràcies al conveni signat amb Torremirona Golf Club, vetllarem per la seguretat dels seus socis en l’àmbit de la salut dental.

Sempre innovant, sempre ampliant horitzons, Centre Dental Cise afegeix així un nou conveni que se suma al signat el passat mes de Gener amb l’entitat IPA (International Police Association).

A Centre Dental Cise intentem oferir els millors serveis als nostres clients, la màxima comoditat i, per sobre de tot, els preus més competitius per garantir la salut bucodental dels nostres pacients.