Urgències dentals a Borrassà

Urgències dentals a Borrassà

A Centre Dental Cise li complau presentar el nostre servei d’urgències dentals a Borrassà. Amb aquest servei d’urgències dentals volem vetllar i protegir qualsevol incidència dental que sorgeixi.

La nostra clínica dental, amb unes instal·lacions d’última generació, li ofereix la millor atenció odontològica i un equip de professionals especialitzats en cada àrea que podrà atendre qualsevol situació d’urgència odontològica que es necessiti a Borrassà i província de Girona.

Les majors sol·licituds d’urgències dentals a Borrassà tenen a veure amb: fort dolor, infecció aguda, queixals del seny, fractures dentals, aftes bucals i sagnat de genives. Per a tots aquests casos disposem dels millors professionals en cada especialitat que l’atendran amb la major brevetat possible.

Urgencias Dentales en Borrassà

En quins casos ha de venir d’urgències?

El servei d’urgències dentals a Borrassà està per tractar aquelles malalties urgents provocades per un problema odontològic que no pot esperar.

Urgències dentals causades per infeccions:

  • Inflamació de la polpa dentària, que al no disposar de suficient espai per inflamar provoca un dolor intens. Les causes més habituals són càries dentals o traumatismes.
  • Pericoronitis és una inflamació de la geniva, acompanyada per una infecció, que es produeix generalment amb l’erupció d’un molar. En els adults sol donar-se quan comença a sortir un queixal de l’judici o una tercera molar, mentre que en els nens és freqüent que passi quan està erupcionant el primer molar.
  • Flegmó, és una infecció de teixits tous però en un estat més avançat, amb aparició de pus a la zona.
  • Gingivitis, és la inflamació de les genives. La gingivitis és una forma de malaltia periodontal. La malaltia periodontal és la inflamació i infecció que destrueixen els teixits que suporten les dents. Això pot incloure les genives, els lligaments periodontals i els alvèols dentals (os alveolar). Produeix inflamació de les genives provocant en ocasions sagnat, mal alè, mal de genives, etc. Cal un tractament immediat amb antibiòtics i un tractament de neteja específic.
  • Aftes bucals, són les conegudes úlceres o nafres que apareixen en el teixit mucós (interior de les galtes, base de les genives, vel de paladar, llengua i interior dels llavis). Són molt doloroses i poden ser d’origen víric.


Urgències dentals per traumatisme a Borrassà:

  • Fractura d’una dent, si cau o té un accident, un o diversos dents es poden veure afectats. A Centre Dental Cise l’hi solucionem amb les últimes tècniques i els millors professionals.
  • Sagnat post cirurgia, quan el sagnat provocat per l’extracció d’una dent es perllonga en el temps més del que és habitual, cal revisar per què passa.
  • Tractament amb pròtesi o ortodòncia, si de forma natural o per un impacte, pateix desperfectes en els materials col·locats a la zona oral (descimentación de brackets, fracturació d’una funda, …), ha d’acudir immediatament a urgències.
  • Luxació mandibular, a causa d’una excessiva obertura bucal o per un impacte, pot haver danys en l’articulació temporomandibular (ATM). Això pot provocar dolor, debilitat i fins i tot desviació o augment de l’volum facial.

Urgencias Dentales en Borrassà
No ho oblidi, si en algun moment té alguna situació d’urgència dental, contacti amb Centre Dental Cise, el nostre servei d’urgències dentals a Borrassà i província de Girona l’atendrà.