Tecnologia 3D en odontologia

Tecnologia 3D en odontologia

Odontologia i tecnologia: grans aliats, millors diagnòstics!

L’odontologia digital és un àrea de l’odontologia moderna que utilitza tecnologies de digitalització informàtica i processament d’imatge juntament amb un sistema de construcció de noves peces dentals i pròtesis mitjançant diferents sistemes d’aparells de Rajos X, scanners, impressores 3D i Cad Cam.

En un idioma més senzill: la medicina utilitza els serveis de la tecnologia per oferir al pacient una millor possibilitat de diagnòstic i tractament dental avançat.

Odontologia 3D | Centre Dental Cise

Però… com ens ajuda exactament la tecnologia?

Entre aquests serveis estan: els aparells de radiografies d’última generació que ens aporten TAC i 3D, aquestes imatges no només serveixen per al diagnòstic sinó que també, mitjançant un programa informàtic i una impressora 3D, ens permetran tenir una rèplica exacta en resina dels maxil·lars del pacient. Això ens permet planificar el lloc exacte on col·locar els implants dentals. Més seguretat per al pacient i millors resultats.

Odontologia 3D | Centre Dental Cise

Tot són avantatges!

L’odontologia digital i impressió 3D ens permet abordar els procediments d’implantología d’una manera personalitzada i mínimament invasiva. D’altra banda, atès que es pot planificar el procediment terapèutic de manera virtual, el professional tracta als seus pacients d’una manera molt més eficient, disminuint el temps d’intervenció i augmentant l’èxit clínic de l’implant.

A Centre Dental Cise ja comptem amb aquesta tecnologia i els nostres doctors són experts en aquestes tècniques modernes, consulti’ns el seu cas i li informarem detalladament, i naturalment, sense compromís per la seva banda.

Dr. Manuel López de Calatayud
COEC 3800

Odontologia 3D | Centre Dental Cise