Sedació conscient

Sedació conscient

A Centre Dental Cise tenim, des de ja fa uns anys, la solució definitiva: adéu a l’estrès, a la por al dentista, a aquells nervis, aquell malestar. Tindrem cura de tu de principi a fi! Amb la sedació conscient i el nostre personal, al teu costat en tot moment, sentiràs un benestar, una relaxació, com mai abans! Sense efectes secundaris, amb total seguretat … t’ho expliquem tot en aquest article.

Molts pacients que diuen “tenir por al dentista” el que pateixen en realitat és estrès, o veritable ansietat quan visiten al dentista. Fins i tot poden arribar a evitar acudir a les seves revisions i cites, per no passar pel mal tràngol cada vegada que creuen la porta d’una clínica dental.

Per solucionar aquest problema, al Centre Dental Cise comptem amb una Unitat de Sedació Conscient amb professionals altament capacitats per a això i que li brindarà al pacient una sensació de confort i tranquil·litat durant el seu tractament bucal, és a dir, els pacients entren en un estat de relaxació i benestar mentre el seu dentista els realitza els tractaments dentals que siguin necessaris.

Sedació conscient | Centre Dental Cise | Figueres

El pacient que se sotmet a un tractament amb sedació conscient en cap moment perd el coneixement ni s’altera la percepció sensorial d’una manera comparable al d’una anestèsia general.

La sedació conscient és una opció disponible per a tot tipus de tractaments, i es realitza a la pròpia clínica dental.

El pacient respira a través d’una mascareta nasal una barreja de gasos a base d’òxid nitrós i oxigen pur, l’òxid nitrós popularment rep el nom de “gas del riure”.

En l’inhalar aquest gas, totalment segur i administrat per un Llicenciat en Odontologia que ha rebut una formació oficial i homologada en la matèria, el pacient experimenta un estat de gran relaxació i benestar, que li permet controlar els seus sentiments de por i ansietat; alhora que facilita la feina dels professionals de la clínica durant el seu tractament dental.

La sedació conscient inhalatòria és un procediment amb efectes ràpids, eficaços i totalment segurs. En uns pocs minuts, el pacient recupera el seu estat normal, i tornar a incorporar-se a la seva vida diària de manera immediata i sense haver patit el més mínim estrès.

Dr. Manuel López de Calatayud
COEC 3800

Sedació conscient | Centre Dental Cise | Figueres