Invisalign

Invisalign

¿Què és Invisalign?

Invisalign alinea les dents mitjançant l’ús d’alineadors pràcticament invisibles i removibles que es fabriquen a mida de les seves dents per tal de garantir-li la màxima comoditat. A mesura que vagi canviant el joc d’alineadors (normalment cada dues setmanes), les seves dents s’aniran movent de manera gradual fins que estiguin en la posició final.

Invisalign és transparent, còmode i removible, pel que canvia el seu somriure sense interferir en la seva vida quotidiana. Més de 4 milions de persones en tot el món ja ho han descobert!

Invisalign | Centre Dental Cise

Procés de tractament

Abans de crear el pla de tractament, el seu doctor especialitzat en Invisalign li prendrà una impressió de les seves dents per tal de comprovar que es poden alinear amb el sistema Invisalign. Una vegada es confirmi aquesta possibilitat, s’elaborarà un pla de tractament detallat mitjançant el Clincheck, el nostre pla de tractament en 3D virtual. El Clincheck mostra els moviments previstos per les seves dents durant el tractament, per tal de veure el resultat final abans de començar-lo.

Quan comenci el tractament amb Invisalign, anirà canviant cada joc d’aligners cada dues setmanes. A mesura que se’ls vagi canviant, les dents s’aniran movent fins la posició que s’ha decidit al vídeo de Clincheck.

Durant aquest temps, anirà realitzant visites de seguiment amb el seu doctor especialista d’Invisalign, per tal de controlar els progressos i assegurar-se que es trobi còmode amb el tractament.

Dissenyats per que encaixin en la seva rutina diària

El temps de tractament necessari variarà segons la persona i la complexitat del problema dental. És important que parli amb el seu doctor per tal de determinar el tipus de tractament d’Invisalign que pot adaptar-se millor a la seva situació i que satisfaci els seus objectius.

Invisalign | Centre Dental Cise
Tipus de tractaments

  • Invisalign Full: és l’opció de tractament base. Permet alinear les dents gràcies a una sèrie de alineadors removibles i pràcticament invisibles.
  • Invisalign Teen: indicat per adolescents. Inclou totes les funcions de l’Invisalign Full i opcions addicionals: indicadors de compliment i altres característiques necessàries pels més joves.
  • Invisalign Lite: s’utilitza en casos poc complexos, quan existeixen problemes d’apinyament o espaiat lleus.
  • Invisalign i7: una solució fàcil i còmoda dissenyada específicament per a realitzar petits moviments dentals. Aquest tractament pot arribar a durar només tres mesos.

Invisalign | Centre Dental Cise

Si vols saber més sobre aquest sistema d’ortodòncia invisible, còmode i flexible, no ho dubtis, demana cita per lluir el teu millor somriure (pressupost gratuït).

Dra. Alba Ribas i Serrano
COEC 7510

Invisalign | Centre Dental Cise