Mútues

A Centre Dental Cise treballem amb més de 50 mútues. Màxima comoditat pels nostres pacients, que tenen garantida la seva assistència i el seu tractament al nostre centre.

Mutues | Centre Dental Cise

Si desitja més informació sobre la relació de mútues amb les que treballem, consulti al nostre centre o bé omplint el següent formulari:


    Centre Dental Cise informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d'aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d'acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d'aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t'informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d'email màrqueting), garantint l'empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@centredentalcise.com. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.    Comunicat important de Centre Dental Cise en relació amb el virus Covid-19