Jornada implantològica a Centre Dental Cise

Jornada implantològica a Centre Dental Cise

Centre Dental Cise, com algú de vosaltres ja sabreu, està dotat d’una sala de formació on impartim cursos, jornades, xerrades tècniques destinades a professionals, així com en un futur immediat estem estudiant la possibilitat d’adaptar aquests per a pacients i públic en general.

En aquesta ocasió, dissabte passat 24 de Setembre vam impartir una jornada implantològica a les nostres instal·lacions, en la qual un dels nostres col·laboradors, el Dr. López de Calataiud, va donar una magistral xerrada així com va realitzar dues intervencions quirúrgiques en directe a 2 pacients, podent ser visualitzades pels professionals assistents des de l’aula contigua, des d’on es pot intercomunicar amb l’operador.

En una primera intervenció, es van col·locar 6 implants Q1-Implant de 3.5mm x 10mm monoblocks de la distribuïdora oficial Biomèdica Trinon, dissenyats específicament per realitzar una càrrega immediata, la qual cosa significa que al mateix moment de la col·locació d’aquests implants carreguem una pròtesi fixa sobre ells. Aquesta pròtesi va ser confeccionada pel pròtesic dental Juan Losilla, qui va presentar una fèrula guiada polivalent que va servir per a la col·locació d’aquests implants el perfil dels quals d’emergència encaixés exactament amb els pilars que van servir per subjectar la pròtesi que al seu torn venia inclosa en la pròpia fèrula. Tot això, permet que el pacient que entra sense dents surti amb dents fixes!

A la tarda, es va realitzar una segona intervenció, col·locant 3 implants QZA de 3.5mm x 10mm de 2 fases per a càrrega diferida, el nou implant de Biomèdica Trinon, i els corresponents taps de cicatrització mitjançant una cirurgia mínimament invasiva.

Després de finalitzar ambdues intervencions, i l’implantòleg va exposar als assistents una explicació de l’esdevingut en aquestes, es va dur a terme un Brainstorming (pluja d’idees) com a punt final a la nostra jornada.

Finalment, us deixem una selecció de fotos descriptiva de tota la jornada en general, on podeu veure tant els preparatius, com cada pas de la mateixa: cirurgies en directe, explicacions dels nostres col·laboradors, i finalment el Brainstormng com a clausura de la nostra jornada implantològica.

Una gran jornada… Mil gràcies a Biomèdica Trinon, als nostres col·laboradors, i sobretot a tots els assistents, va ser tot un èxit!

Esperem haver aconseguit el major propòsit dels nostres cursos i jornades, que no és altre que impartir-los de la manera més amena, propera i didàctica possible, tots aprenem de tots!

L’equip de Centre Dental Cise

[su_quote cite=”Claire Fagin”]El coneixement et donarà l’oportunitat de marcar una diferència[/su_quote]