Vehicle de cortesia gratuït

A Centre Dental Cise la nostra major prioritat són sempre els nostres pacients i per això intentem oferir la major comoditat i totes les facilitats perquè la seva visita al dentista sigui el més satisfactòria i agradable possible.

Per això hem implementat un nou servei gratuït de recollida, únic a la comarca.

Es tracta d’un servei de recollida que porta als pacients des del seu domicili, treball, o Estació de tren (Ave i Rodalies) a la Clínica, i viceversa.

Servei especialment pensat per a persones que per qualsevol circumstància així ho necessitin, com per exemple dones embarassades o gent gran.

Si necessita que el nostre vehicle el vingui a recollir, no dubti a sol·licitar el nostre servei de transport individualitzat. Recordi que és totalment gratuït.

Centre dental CISE - Vehicle cortesia gratuït

Reservi el seu servei trucant al nostre centre 972 671 605683 126 374, enviant un correu electrònic a info@centredentalcise.com o bé omplint el següent formulari:

    He llegit i accepto els termes i condicions de protecció de dades i política de privacitat.

    Centre Dental Cise informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni omplint aquest formulari seran tractats per la nostra empresa com a responsable última d'aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que sol·licitem és enviar les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d'acceptació, està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades siguin tractades conforme a les finalitats d'aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat l'informem que les dades que ens facilita seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d'email màrqueting), garantint l'empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@centredentalcise.com. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.

    (Atenció: Tots els camps són obligatoris)