Centre Dental Cise - Segell Stop Covid 19

A Centre Dental Cise treballem amb i per la teva seguretat

Som un centre amb Segell de qualitat STOP-COVID. Hem implementat totes les mesures de seguretat contra la COVID-19 perquè la seguretat dels nostres pacients és la nostra prioritat. Fent les coses bé sabem que tot anirà bé.

Centre Dental Cise | El dentista, amic dels petits

El dentista… amic dels nostres petits!

Des de Centre Dental Cise ens hem proposat donar-vos les respostes a la majoria de preguntes freqüents que es realitzen durant la primera visita amb l’odontopediatra

Comunicat CISE en relació al COVID 19

Comunicat CISE en relació al COVID 19

Davant la situació excepcional que estem vivint, Centre Dental Cise us vol transmetre un avís important de caràcter temporal relacionat amb el virus Covid-19.

Centre Dental Cise | Hipersensibilitat dental

Hipersensibilitat dental, què és i com tractar-la?

L’hipersensibilitat dentinària és una síndrome dolorosa, sovint de caràcter crònic amb exacerbacions agudes. Aquesta es caracteritza per una resposta dolorosa a estímuls que en condicions normals no causarien molèsties (com ara el fred, calor, àcid o pressió tàctil)

Centre Dental Cise | Caretes Dentals

Vuit coses que cal saber sobre les caretes dentals

Com poden les 'celebrities' lluir somriures tan blancs i perfectes? El secret està en les caretes dentals. Es tracta d'una pròtesi de porcellana que va adherida de manera fixa a la zona anterior de cada dent per modificar i reparar el color, el posicionament de la peça i corregir fractures o altres aspectes estètics.

Què és una endodòncia | Centre Dental Cise

Què és una endodòncia

L’endodòncia permet mantenir la dentició natural, l’ós i la geniva que l’envolta, així com la funcionalitat de la peça. Després d’un correcte tractament i restauració, la dent es comportarà de la mateixa manera que la resta, tant en durada com en funció, i requereix les mateixes condicions higièniques, prevenció i revisions periòdiques com qualsevol altra peça.

1 2 3 4 5 6 7 8