Final torneig golf 2019 | Centre Dental Cise

Final Torneig CDC 2019

I ja en van tres!! El passat dissabte 13 de Juliol va tenir lloc el Tercer Torneig de Golf Centre Dental Cise d’aquest any. Una gran experiència, un dia perfecte envoltats de gent 10. Sens dubte, un esdeveniment a repetir.

Dia de Golf | Centre Dental Cise

Gran dia de Golf

El passat dissabte 13 d’Abril va tenir lloc al Torremirona Golf Club la segona de les tres cites amb el Torneig de Golf 18 Forats Centre Dental Cise. Un torneig que despertà molta expectació pel gran premi que sortejarem al final del torneig entre tots els participants a alguna prova Cise: ni més ni menys que un creuer!

Marxa de Creuer amb Centre Dental Cise |Torneig de golf 18 forats 2019

Marxa de Creuer amb Cise

Vols anar de creuer? Centre Dental Cise celebra el seu 45è Aniversari, i la teva cita amb el golf...pot tenir premi!!

El Càncer Oral | Centre Dental Cise

El Càncer Oral

Avui parlem del càncer, concretament del càncer oral. Sabem que és un dels temes que més preocupen, una malaltia que apareix sense demanar permís i canvia les nostres vides. Però es pot evitar! O diagnosticar a temps. Tan sols hem de saber com fer-ho.

Centre Dental Cise |Torneig de golf 18 forats 2019

Torneig de golf 18 forats Centre Dental Cise

A Centre Dental Cise ens agrada el Golf, ens agrada l’Esport! Fomentem la vida sana, el treball en equip, la bona sintonia… Centre Dental Cise, patrocinador oficial del Torneig de Golf 18 Forats de Torremirona Golf Club.

Jornada gener 2019 | Centre Dental Cise

Una nova jornada instructiva a Centre Dental Cise

El nostre centre va acollir el 19 de Gener una trobada enfocada exclusivament a professionals. Sota el tema Fonaments clínics per a minimitzar el fracàs en cirurgia òssia regenerativa dental, es va organitzar un matí complet, de 10 a 14h.

1 2 3 4 5 6 7