Estètica dental a Figueres

Estètica dental a Figueres

L’estètica dental a Figueres, com el seu nom el suggereix, cobreix tot allò que tingui a veure amb la bellesa, l’estètica o l’embelliment de les seves dents, en les seves molt diferents formes i possibilitats. En aquest camp odontològic, existeixen diversos tractaments per a embellir el somriure, d’entre els quals destaquen tres: carillas dentals, emblanquiment dental i fundes o corones de zirconio.

Estética dental a Figueres

Carillas dentals:

Les carillas són fines peces que s’adhereixen a la cara externa de la dent i s’utilitzen per a corregir els defectes de les dents i donar un aspecte natural, al mateix temps que proporcionen força i resistència comparable a l’esmalt de la dent natural. Les carillas dentals s’utilitzen per a aconseguir una restauració estètica d’excel·lent qualitat. Amb elles s’aconsegueix donar resposta a les demandes, cada vegada majors, de disseny digital d’un nou somriure, en el camp de l’estètica dental a Figueres. Tenim en l’actualitat diferents materials per a produir les carillas dentals: carillas de disilicato de liti, carillas de porcellana, carillas feldespàtiques i carillas de composite. Algunes dels avantatges més destacats de les carillas dentals són:

  • Procediment no invasiu. No és necessari tallar la dent en la majoria dels casos.
  • Preparació sense anestèsia.
  • Absència de provisionals.
  • Reducció considerable del temps en la clínica.
  • Col·locació immediata, en molt poc temps.
  • Totalment personalitzades, el pacient pot interactuar amb l’acabat final.
  • Es poden modificar.
  • Tècniques reversibles.

Estética dental a Figueres

Alguns tipus de carillas dentals, segons el seu material, a causa de l’alta densitat dels cristalls de la matriu de vidre, ofereixen unes excel·lents propietats mecàniques i una elevada resistència al costat d’unes propietats òptiques excepcionals, així el teu somriure lluirà més natural. Per a aquells que busquen fer lleugeres alteracions de posició, per a canviar la forma de la dent, la grandària o el color, disposem de carillas que consisteixen en la unió de finíssimes làmines ceràmiques que es fusionen artesanalment donant la forma i textura de l’esmalt, aconseguint així una excel·lent estètica dental a Figueres. Unes altres carillas es realitzen de manera artesanal en el laboratori, per capes i pas a pas. Això permet al tècnic de laboratori realitzar una anatomia i una naturalitat úniques. Les carillas de composite, en canvi, són les úniques que es fan a mà alçada, directament sobre la dent del pacient. El material és un tipus de resina composta que es col·loca en la part visible de la dent. Amb aquesta mena de carillas s’aconsegueixen uns acabats amb excel·lents resultats, ja que es treballa amb materials específics d’alta estètica i translucidez.

Emblanquiment dental

El color d’una dent ve determinat, des que naixem, per la tonalitat del nucli de la dent (dentina) i per la transparència i capacitat de refracció de la llum de l’esmalt. El color del nucli no s’altera, no obstant això, amb el temps l‘esmalt es va tenyint a base de substàncies colorants com poden ser el tabac, els pintallavis, el cafè, el te, el tomàquet, etc. En conseqüència, l’emblanquiment consisteix a eliminar de l’esmalt, per mitjà de substàncies químiques, totes aquelles partícules que alteren el seu color original, aconseguint així, una estètica dental a Figueres d’alta qualitat.

Estética dental a Figueres

Pròtesi de zirconio, lliures de metall:

Les pròtesis de zirconio són una forma de rehabilitació protètica amb la màxima estètica dental i prestacions si la comparem amb les pròtesis de metall-porcellana. També serveixen per a reemplaçar antigues pròtesis que deixen veure la part metàl·lica o com a fundes de dents restaurades. Ofereixen una gran estètica i naturalitat, comoditat i funcionalitat, un nivell òptim de translucidez i són molt resistents al desgast.

Estética dental a Figueres

Estudi diagnòstic d’estètica dental a Figueres

Per a diagnosticar els possibles problemes d’estètica dental a Figueres és necessari realitzar un estudi previ. És per això que t’oferim un estudi d’estètica dental personalitzat, amb presa d’imatges digitals, mesures d’estudi, una ortopantomografía, la visita amb l’especialista, el pla de tractament i un pressupost sense compromís. Comentar-te que en Centre Dental Cise posem a la teva disposició un equip integral d’estètica compost per especialistes en estètica dental, ortodoncistas, prostodoncistas, periodoncistas, etc. , així com l’última tecnologia en odontologia i programari digital 3D.

Estética dental a Figueres

Per a cualsevol dubte, contacta amb nosaltres.