Convenis col·lectius

A Centre Dental Cise som conscients de la importància de mantenir una bona salut bucodental. Així, volem arribar al màxim de població per aconseguir millorar la seva salut dental.

Per això el nostre centre subscriu acords de col·laboració amb col·lectius de Catalunya, Nacionals així com Internacionals, facilitant-los l’accés a una assistència dental continuada, en condicions exclusives.

Poden optar al Pla

  • PIMES (Petites i Mitjanes Empreses) d’entre 5 i 100 treballadors, en benefici dels seus treballadors i famílies (fills, pares i germans).
  • Col·lectius legalment constituïts: associacions, ONG’s, Clubs, Federacions i Confederacions, Fundacions, Cooperatives, Sindicats… en benefici dels seus socis, treballadors i usuaris i les seves famílies (fills, pares i germans).
  • Tercer sector: entitats privades sense afany de lucre que treballen per la inclusió i la cohesió social, en benefici dels seus socis, treballadors i usuaris i les seves famílies (fills, pares i germans).

L’aprovació de la sol·licitud d’adhesió al Pla serà, en exclusiva, decisió de Centre Dental Cise.

Cost zero

L’adhesió al Pla de Convenis Col·lectius és completament gratuïta.

Prestacions

Un cop aprovada la sol·licitud, Centre Dental Cise facilitarà al col·lectiu el llistat de prestacions atorgades que van des de prestacions completament gratuïtes, a bonificacions en la llista de preus i/o serveis i finançaments exclusius. L’adhesió al Pla, dóna accés també a promocions i col·laboracions puntuals.

Per la seva banda, el col·lectiu es compromet a difondre les prestacions atorgades i les comunicacions de Centre Dental Cise entre els seus socis, treballadors i usuaris.

Convenis col·lectius signats

Acord amb l'IPA

Centre Dental Cise té en vigor un Conveni de Col.laboració amb l’ IPA –International Police Association-, per a oferir als seus membres associats unes condicions avantatjoses, tant per ells com pels seus familiars més propers.

Acord amb Torremirona Golf Club

Centre Dental Cise té en vigor un Conveni de Col.laboració amb Torremirona Golf Club per a oferir als seus membres associats unes condicions avantatjoses, tant per ells com pels seus familiars més propers.