Consulti’ns

Centre Dental Cise vol ser el seu centre de confiança. Per a això millorem la nostra accessibilitat a través d’aquesta secció de consultes on line.

Faci’ns arribar qualsevol dubte sobre salut o estètica bucodental tant d’adults com de nens, preguntes sobre tractaments, problemes, curiositats… a través de la nostra web. Respondrem en un màxim de 48 hores. El seu correu electrònic no apareixerà publicament en el web.


  Centre Dental Cise informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d'aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d'acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d'aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t'informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d'email màrqueting), garantint l'empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@centredentalcise.com. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.  Consultes rebudes

  Cristina

  Buenas tardes
  Con qué mutua dentales trabajáis?
  Gracias

  Buenos días Carla / Cristina,

  Ante todo, ¡gracias por contactar con nosotros y por tu interés!

  Comentarte que efectivamente trabajamos con mútuas, y con algo más de 80! De ahí que te invite a que nos digas cuál es la tuya para poder saber si la tenemos, que seguro que así será, ya que con las pocas que no trabajamos son Adeslas y Sanitas (y pocas más), ya que tienen sus propias clínicas.

  Si prefieres llamarnos, o que te llamemos nosotros, ¡sólo tienes que decírnoslo!

  Espero haberte ayudado.

  A la espera de tus comentarios, y restando a tu entera disposición, recibe un cordial saludo.

  Marie-Catherine Duval

  Bonjour,
  Je souhaiterais recevoir une demande de devis détaillé pour un implant dentaire. J’ai en ma possession une radio de mes dents que je peux vous faire parvenir par voie postale ou mail. Quelle est votre adresse postale ?
  Merci d’avance.

  Bonjour M. Duval,

  Normalment , à fin de réaliser un devis 100% réel il faudrait prendre un premier rendez-vous tout à fait gratuït et sans aucun compromis de votre part évidentment, à fin que le Docteur puisse regarder, toucher votre bouche, ainsi que reáliser une radio pannoramique (gratuïte aussi dans un premier rendez-vous) à fin qu’elle soit totalement actuelle, et pouvoir avoir une bonne vision de la même (car par email normalement ça perd qualité).

  Si pour une raison de logistique, au cas où vous ayez beaucoup de route pour venir chez nous, vous pouvez éssayer de nous envoyer la radio pannoramique que vous commentez et on vous réalisera un devis approximatif, en attente de faire un premier rendez-vous, au cas où vous le désirerait ainsi.

  En attente de vos commentaires, récevez nos salutations les plus sincères.

  MIREIA

  ¿Trabajáis con mutua Dkv, Sevibucal, Mapfre o Asisa?

  Trabajamos com más de 80 mútuas. De las que nos comenta, trabajamos con Asisa (con Dkv y Mapfre no trabajamos).

  De necesitar alguna información adicional, no dude por favor en volver a contactar con nosotros.

  ¡Será un placer volver a ayudarle!

  Comunicat important de Centre Dental Cise en relació amb el virus Covid-19